Zaostřeno mám 
i na osobní údaje

ANEB ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Osobní údaje jsou citlivá záležitost. Proto všechny údaje, které získávám během vaší návštěvy www.doalba.cz zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Informuju

Stačí napsat a bez okolků vám řeknu, zda a jaké údaje o vás uchovávám. Kdybych náhodou měl nesprávné informace, na požádání je opravím. Dotazy ohledně zpracování osobních údajů posílejte na chcifotky@doalba.cz.

Co a jak

Při návštěvě www.doalba.cz servery standardním způsobem zaznamenávají:
  • IP adresu, kterou vám přidělil poskytovatel internetových služeb
  • webovou stránku, ze které jste sem přišli
  • podstránky, které jste na webu navštívili
  • datum a délku návštěvy
Jiné osobní údaje zaznamenávám, jen když mi je poskytnete z vlastní vůle. Například, když vyplníte formulář při objednávce focení.

Dávám pozor

Na veškerá technická, organizační a bezpečnostní opatření, abych chránil vaše osobní údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení nebo snad zásahu nepovolaných osob.

Na co

Vyžaduji od vás pouze údaje nezbytné k potvrzení objednávky. Bez nich vás nejsem schopen vyfotit. Když se stanete mými zákazníky, jednou za čas vám na emailovou adresu pošlu něco, co by vás mohlo zajímat - nabídku, tip, dobrou radu. Vaše údaje používám i pro vylepšování těchto stránek a cílení nabídek na sociálních sítích.

Komu

Postoupení vašich osobních údajů státním zařízením a úřadům je možné jen a pouze v rámci závazných právních předpisů. Moji spolupracovníci jsou pak vázáni naprostou diskrétností.

Není to povinnost

Samozřejmě můžete kdykoliv říct, že si nepřejete, abych vaše osobní údaje uchovával a já je bez okolků smažu. V případě hromadných emailů se z odběru můžete kdykoliv jednoduše odhlásit kliknutím na odhlašovací odkaz v patičce každého emailu.

Cookies, mňam

Ne, bohužel. Tyhle nejsou k jídlu. Jsou to malé soubory, které na www.doalba.cz používám, abych poznal, co se vám líbí a podle toho vytvářel zajímavý obsah. A taky vám díky cookies můžu na sociálních sítích předložit nabídky, které by vás mohly zajímat - na základě vaší aktivity na webu www.doalba.cz. Cookies se identifikují na vašem počítači a jejich používání můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zavazuji se plně respektovat důvěrný charakter vašich osobních údajů, které uchovávám zabezpečené proti neautorizovanému přístupu a zneužití. Údaje, které zadáváte v objednávce focení jsou nezbytné, abych vám mohl vše potvrdit a focení šlapalo jako na drátkách. Vaše osobní údaje ukládám v zabezpečené databázi a rozhodně je neposkytuji třetím stranám.

Budeme v kontaktu

než to bude fuč...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram